Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
opptymus napisał:
anetapolak napisał:
opptymus napisał:

PS A teraz ad personam - dosc spojrzec na ciebie by upewnic sie w przekonaniu, ze selvservice nie jest taki zly.

de gustibus non disputandum est
ale skoro sięgnąłeś po taki argument to miej i ty odwagę pokazać swoją fizys nie mnie bynajmniej

Wiec jezeli nie tobie to jaka jest twoja rola? Jestes substytutka? To arumentum ad personam i stosowanie takiego rewersu jest absurdalne.
Po pierwsze pani nie wnosila o to, po drugie nie skladalem jej propozycji.
Jezeli jednak tak bardzo nalegasz na trzepanie to z pewnoscia mozemy to przedyskutowac

PS Manipulacja na poziomie" miej i ty odwage" stosuja nauczyciele w klasach 1-3. Jezeli oczekiwalas, ze po czyms takim popedze zamiescic fotke, to nie mam pytan. Jezeli wiedzialas, ze tego nie zrobie, to po co to pisalas? Tak i tak slabo. "Im Westen nichts Neues"[/quote]

no comment ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów

(AgnieszkaJa)
Nowicjusz
opptymus napisał:
AgnieszkaJa napisał:

Taki mily jak Ty to moze sobie najwyzej potrzepac.

Rozumiem bol dupy... Jezeli masz inne zdanie, to moze rozwin, co to oznacza dla ciebie bycie "gentelmenem"
Z postu wnioskuje, ze utozsamiasz to z placeniem za ciebie.
W czasach gdy bycie G mialo racje bytu, kobiety mialy niewiele przywilejow i jeszcze mniej pieniedzy. Sprawa oczywista bylo, ze mezczyzna regulowal ich zobowiazanie( o formach komunikowania i modelu relacji nie bede wspominal)
Obecnie zarabiacie tyle samo co faceci, macie podobne rachunki, zobowiazania nie widze wiec powodu dla ktorego w tym waskim aspekcie mam byc subiektywnie rozumianym G.

Jedyna opcja jest transakcja wiazana. On ci obiad/drinki ty mu dupy.
Jezeli łudzisz sie, ze faceci chca wiecznie randkowac i regulowac rachunki w knajpach otrzymujac w zamian jedynie powloczyste spojrzenie to dalsza dyskusja jest bezprzedmiotowa.

Zawlaszczacie/walczycie o swoja przestrzen( bezsprzecznie slusznie) jednoczesnie oczekujecie przywilejow jak z XIX w.

PS A teraz ad personam - dosc spojrzec na ciebie by upewnic sie w przekonaniu, ze selvservice nie jest taki zly.

A ty kim jestes? Maszyna do pisania wrednych postow?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
anetapolak napisał:
opptymus napisał:
anetapolak napisał:
opptymus napisał:

de gustibus non disputandum est
ale skoro sięgnąłeś po taki argument to miej i ty odwagę pokazać swoją fizys nie mnie bynajmniej

Wiec jezeli nie tobie to jaka jest twoja rola? Jestes substytutka? To arumentum ad personam i stosowanie takiego rewersu jest absurdalne.
Po pierwsze pani nie wnosila o to, po drugie nie skladalem jej propozycji.
Jezeli jednak tak bardzo nalegasz na trzepanie to z pewnoscia mozemy to przedyskutowac

PS Manipulacja na poziomie" miej i ty odwage" stosuja nauczyciele w klasach 1-3. Jezeli oczekiwalas, ze po czyms takim popedze zamiescic fotke, to nie mam pytan. Jezeli wiedzialas, ze tego nie zrobie, to po co to pisalas? Tak i tak slabo. "Im Westen nichts Neues"

no comment ...[/quote]

Nie dziwie sie, warto znac swoje ograniczenia intelektualne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
AgnieszkaJa napisał:
[quote]opptymus napisał:

Jezeli przesledzisz historie tematu, to powinnas zauwazyc, ze ja zabralem glos "in rem" ty natomiast "in personam" Post nie byl kierowany do ciebie, dlaczego zatem po swoim ataku na moja skromna osobe jestes zdziwiona odzewem? Rozumiem, ze dzialasz pod wplywem impulsu gdyz w wypowiedziach brak znamion racjonalnosci, ale po to mamy rozum by przewidywac skutki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
AgnieszkaJa napisał:

Eeeee tam, facet doprowadza sie jedynie do szczytowania piszac (i zapewne na glos odczytujac) swoje posty. Pewnie jedyny, dostepny dla niego sposob
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Makaryna napisał:
AgnieszkaJa napisał:

Eeeee tam, facet doprowadza sie jedynie do szczytowania piszac (i zapewne na glos odczytujac) swoje posty. Pewnie jedyny, dostepny dla niego sposob

inaczej bym to sklasyfikowała ale twój punkt widzenia również wiele wyjaśnia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów

(AgnieszkaJa)
Nowicjusz
Makaryna napisał:
AgnieszkaJa napisał:

A co innego mu pozostalo? Zycie poza komputerem najwyrazniej nie jest zbyt udane...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
Makaryna napisał:
AgnieszkaJa napisał:

Zabawne jak swoim postom starasz sie na sile wcisnac pozory waznosci. Mozna mi wiele zarzucic, ale w megalomanii nie mam z toba szans.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
AgnieszkaJa napisał:
Makaryna napisał:
AgnieszkaJa napisał:

A co innego mu pozostalo? Zycie poza komputerem najwyrazniej nie jest zbyt udane...

Taa, jak siedze na bezrobociu zima to tak pisze, bida, zycie bez celu, powinno byc ci mnie zal! Tymczasem..
Fajnie wyglada taka czasowa damska solidarnosc- sensu zero, ale fajnie sie wspierac.
Smiech przez lzy, gdy zero refleksji nad trescia za to dywagacje nad forma ida w najlepsze.
Nie zauwazylem by ktokolwiek napisal cos istotnego w temacie..norma.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów

(AgnieszkaJa)
Nowicjusz
Przenies sie moze na jakies inne forum. Gdzie sa ludzie na Twoim poziomie. I koniecznie wyjdz czasem na spacer . Det finnes ikke dårlig vær, bære dårlige klær.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok